"Перше – це зороастрійський гороскоп, який вказує нам на кінець усього", - відомий російський політолог вказав на містичне знамення кінця путінського режиму

Станіслав Бєлковський: "Все вказує на те, що Путіну прийшов кінець, навіть Лермонтова він назвав улюбленим поетом".

В.Путін. Фото: gordonua.com.

Російський політолог Станіслав Бєлковський жартома зазначив цікавий зв'язок між російським поетом Михайлом Лермонтовим і політичною історією Росії, яку підтверджують гороскопи. Про це він сказав в ефірі "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Перше – це зороастрійський гороскоп, який вказує нам на кінець усього в березні 2017 року. Другий – це відомий Павло Глоба, який пов'язує зміни з кільцеподібним сонячним затемненням, що відбулося 1-2-го вересня. Але це не означає, що слідом за затемненням має статися, але незабаром після нього, як доводить історичний досвід. І, нарешті, третє – це «закон Лермонтова», виведений Анною Андріївною Ахматовою в 1964 році, коли прибрали Микиту Сергійовича Хрущова з поста Генерального секретаря ЦК КПРС", - розповів Бєлковський.

За його словами, згідно з цим законом в будь-яку річницю Лермонтова, чи то в ювілей з дати народження або загибелі, відбуваються важливі, переломні події в долі Росії.

"Згадаймо, що Лермонтов народився у 1814 році, рівно за 100 років до Першої світової війни і загинув в 1841, рівно за 100 років до Великої Вітчизняної. У 64-му році зняли Хрущова. У 91-му році, ще одну річницю Лермонтова розпався Радянський Союз. В 2014 році, знову ж таки в лермонтовську річницю, сталася анексія Криму, почалася війна на південному сході України, і Путін з друга Заходу остаточно перетворився у жорсткого опонента", - зазначив Бєлковський.

Крім того, Бєлковський вважає символічним, що напередодні Путін назвав Лермонтова одним зі своїх улюблених поетів.

"Крім того, сама дуель з Миколою Соломоновичем Мартиновим, абсолютно вигадана Лермонтовим, висмоктана з пальця, спровокована ним, — причому ми знаємо, що на дуелі Лермонтов стріляв у повітря, а Микола Соломонович – йому в груди, і потрапив, — дуже нагадує конфлікт Путіна з Заходом, теж надуманий і спровокований. Тобто Захід є колективним Миколою Соломоновичем Мартиновим", - підсумував експерт.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...