"Пьянство повальное, наркомания дичайшая", - терорист Гіркін про "ДНР" і "ЛНР"

Під час раптового наступу українська армія зможе легко розбити ті асоціальні елементи, що залишилися в арміях так званих «республік».

Ігор Гіркін. Фото: скрін відео

Колишній "міністр оборони ДНР", російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) стверджує, що бойовики "ДНР" більше не можуть протистояти українській армії, а на боці сепаратистів в основному воюють асоціальні елементи, алкоголіки і наркомани. Відео його виступу опубліковано в Youtube, передають Патріоти України.

"При раптовому наступі української армії ополчення буде розбито дуже швидко. Якщо воно не отримає російської підтримки. Багато підрозділів знекровлені навіть не відходом добровольців, тут говорилося, що добровольці йдуть, не всі, все-таки багато тримаються.

Просто навіть в таких свинських умовах, в яких вони зараз знаходяться, багато залишаються на позиціях. Але замість маси місцевих добровольців прийшли відверті бомжі і напівбомжі, яких влаштовує навіть те, що пияцтво повальне, наркоманія найдикіша в підрозділах", - заявив Гіркін.

За його словами, втрата дисципліни в лавах бойовиків настала через те, що були скасовані запроваджені ним у Слов'янську "закони воєнного часу".

"Оскільки закони воєнного часу було скасовано одразу після мого відходу, покарати їх ніхто не може. Тільки за законами воєнного часу, коли навколо озброєні люди, можна домогтися дисципліни і порядку. Якщо їх скасувати ... То як наркомана можна налякати 15 добами арешту?" - зазначив терорист.

Гіркін також заявив, що польові командири займаються крадіжкою коштів, виділених на утримання бойовиків. У лавах "ополчення ДНР" числиться маса "мертвих душ", на які виділяються оклади і постачання. У реальності виділені кошти привласнюють собі лідери бандформувань.

"Уявіть собі ситуацію, коли половина взводу складається з мертвих душ. Там коханки, дружини, діти командирів. Вони звичайно ніякої служби не несуть, на фронті ніколи не здадуться, але гроші отримують", - підкреслив він.

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...