Під Авдіївкою було гаряче: Терористи обстріляли позиції сил АТО з танків

Бойовики використовували ще й танки.

Терористи. Фото: ЖЖ

Обстріли проросійськими найманцями позицій ЗСУ не припиняються. За минулу добу зафіксовано 54 обстріли, з них 41 на Донецькому та 13 на Маріупольському напрямках, повідомляють Патріоти України.

Порушуючи Мінські угоди російські терористи продовжили обстріли укріпленнях сил АТО забороненими видами озброєння, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Використання мінометів по позиціях поблизу Авдіївки їм виявилось замалим і близько 17.00 бойовики використали танк та здійснили з нього 6 пострілів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що опорні пункти ЗСУ в Пісках та Майорську ворог обстріляв з мінометів калібру 82-мм., а з гранатометів та великокаліберних кулеметів позиції поблизу Опитного, Троїцького, Луганського, Новгородського, Лозового.

На Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь по позиціям сил АТО в районі н.п Красногорівка, Мар’їнка, Талаківка та Широкине з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Українські воїни в окремих випадках вели вогонь у відповідь на обстріли знахабнілих окупантів з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.
Детальніше читайте на УНІАН:http://www.unian.ua/war/1284768-pid-avdijivkoyu-bulo-garyache-boyoviki-obstrilyali-pozitsiji-sil-ato-z-tankiv.html

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...