Під час сутичок під Адміністрацією Президента "блокувальники" зламали паркан (відео)

Активісти віднесли вирвану частину паркану в один із дворів.

Сутички під АП. Скріншот.

Під час сутичок біля Адміністрації Президента України десятеро активістів "блокадної" ходи виламали одну із секцій паркану, який розділяв вулицю Інститутську на розі з вулицею Садовою, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Укрінформ".

Проте декільком особам вдалося збоку оминути правоохоронців і силою виламати одну секцію паркану.

Паркан є частиною конструкції, в яку встановлені рамки металошукачів. Він був поставлений заздалегідь перед початком масових заходів до днів вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Активісти ходи віднесли вирвану частину паркану в один із дворів на вулиці Інститутській.

Після інциденту з парканом підійшли додаткові сили правоохоронців і відтиснули учасників акції назад.

Нагадаємо, сьогодні вдень ОУН і представники штабу товарної блокади Донбасу провели віче в центрі Києва, після чого оголосили про намір залишитися на ніч під Адміністрацією Президента.

Увечері відбулися сутички між демонстрантами і силовиками.

Під час сутичок під АП поліція затримала командира батальйону ОУН Миколу Коханівського.

Внаслідок сутичок протестувальників з правоохоронцями постраждали десятеро людей, одну людину госпіталізовано з черепно-мозковою травмою.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...