Під Маріуполем відбувся важкий бій з російськими окупантами (відео)

В зоні АТО біля сіл Саханка та Водяне в Донецькій області відбувся багатогодинний бій, в результаті якого один військовослужбовець ЗСУ загинув, ще двоє отримали поранення.

Під Маріуполем відбувся важкий бій з російськими окупантами. Фото: Корреспондент.net.

Українські журналісти опублікували новий відеозапис із зони бойових дій на Донбасі. Відео розміщено на YouTube, передають Патріоти України.

23 листопада між українськими військовими та проросійськими бойовиками відбувся багатогодинний бій біля сіл Саханка та Водяне в Донецькій області. В результаті зіткнення загинув один військовослужбовець Збройних сил України, двоє отримали поранення.

Щільний вогонь довго не дозволяв українським солдатом евакуювати своїх поранених товаришів по службі. Один з військовослужбовців АТО, який отримав поранення, перебуває у важкому стані, проте лікарі дають надію на його життя.

Також іноді бойовики застосовують такі види боєприпасів, які невідомі українським солдатам.

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...