Під страхом "палацового перевороту": Путін "найняв" 300 тисяч солдат для особистої охорони

Господар Кремля сподівається, що створена ним Нацгвардія зменшить ймовірність палацових інтриг і змусить політичну і силову еліту утриматися від бунтів у Росії.

Очолив новостворену Нацгвардію РФ вірний охоронець Путіна Віктор Золотов. Ілюстрація:news.online.ua

Кишенькова сила внутрішньої безпеки Росії Путіна під назвою Національна гвардія створена, щоб придушувати "палацові перевороти". Про це сьогодні пише видання The Wall Street Journal, передають Патріоти України з посиланням на ZN.ua.

Так, автор статті нагадує, що очолив Нацгвардію Віктор Золотов, який протягом 13 років "вірно охороняв" Володимира Путіна. Колишній російський розвідник Борис Володарський також звертає на це увагу, підкреслюючи те, що на чолі російської Нацгвардії буде стояти людина, яка готова зробити все, що накаже Путін.

Виходячи з цього, припускається, що нова армія силовиків буде використовуватися не тільки для придушення народного протесту. "Створення такої численної сили, яка буде відповідати тільки перед Путіним на пряму, можливо, буде мати й інші наслідки: вона зменшить ймовірність палацових інтриг і змусить політичну і силову еліту утриматися від бунтів", - йдеться в статті.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...