Піде на президента РФ? Кадиров анонсував відставку з посади глави Чечні

Очільник Чечні пояснив, що його час на займаній посаді вже минув.

Рамзан Кадиров. Фото:slovo13.livejournal.comГлава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що його час на посаді керівника регіону підійшов до кінця і на цю посаду російській владі необхідно знайти іншу людину. Про це Кадиров сказав в інтерв'ю програмі "Центральне телебачення" телеканалу НТВ, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Якщо чесно сказати, я роблю справи, і у мене виходило до сьогоднішнього дня. Ось щоб не використовували моє ім'я проти мого народу, я вважаю, що керівництву держави треба знайти іншу людину. Я кажу - мій час минув. У нас наступників в команді є дуже багато, є дуже хороші фахівці", - сказав Кадиров.

Він зазначив, що у будь-якої людини є своя межа. "Це пік. Ось це пік для Кадирова", - сказав глава Чечні. На початку лютого Кадиров стверджував, що ще не вирішив, чи стане він балотуватися на пост керівника регіону. Він зазначив, що політик, який рветься до влади тільки заради влади, "нічого не доб'ється".

П'ятирічний термін повноважень Кадирова на посту глави Чечні завершиться 5 березня. Він був затверджений на цю посаду в 2011 році. Наступного главу республіки жителі регіону оберуть в єдиний день голосування. При цьому кандидатів на посаду глави республіки будуть висувати політичні партії. Відповідні зміни були внесені до Конституції республіки в 2012 році.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...