Піднімайся, Росіє! Юрій Шевчук підтримав далекобійників піснею (відео)

Відомий музикант закликав водіїв боротися за свої права і не здаватися.

Юрій Шевчук. Фото: скрін відео

У Росії музикант Юрій Шевчук вирішив підтримати далекобійників, які страйкують проти введення нових податків. Про це повідомляє сайт Грани.ру , інформують Патріоти України.

Шевчук відправився до далекобійників у мікрорайон Хімки і заспівав свій хіт "Ти не один". "Далекобійники - крутий народ, дуже крутий. Справжні, серйозні мужики. Дуже сильне враження.

Я вважаю, що вони повністю праві. Так не можна. Бюрократія зараз настільки жадібна, що вона руйнує економіку і намагається тиснути туди, звідки виходу нема", - прокоментував Шевчук.

За словами музиканта, далекобійники є одним з численних робочих класів в Росії. "Я хотів би сказати далекобійникам у всіх містах - ти не один. Багато людей інертні, "моя хата скраю", але це все одно торкнеться всіх.

Будьте готові, треба рубатися за свої права, бо інакше бюрократія нас задавить у своїх велелюбних обіймах. і музикантів, і далекобійників", - підсумував Шевчук.

Як повідомлялося раніше, протести водіїв-далекобійників у Росії тривають протягом останніх трьох тижнів. Платіжна система збору "Платон", яка передбачає збільшення плати за користування федеральними дорогами на 15% - 20%, почала діяти в Росії 15 листопада. Протестуючі далекобійники Росії вимагають у Путіна референдуму.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...