Підступний план: Фейгін пояснив, чому Путін затягує обмін Савченко

У той же час теперішній фізичний стан Савченко, яка тримає сухе голодування з 7 квітня, не дозволяє чекати так довго.

Надія Савченко. Фото: ЖЖАдвокат українки Надії Савченко Марк Фейгін заявив, что обмін його підзахисної на російських військовослужбовців Євгена Єрофеєва та Олександа Алексанрова не відбудеться одразу після оголошення вироку росіянам українським судом, повідомляють Патріоти України.

За словами Фейгіна, по-перше, вирок повинен набути чинності, для чого може знадобитися близько місяця, адже, якщо суд навіть ухвалить обвинувальний вирок, то Александров і Єрофеєв ще мають право оскаржити його в апеляції, а по-друге, президент РФ Путін може спробувати отримати додаткові дивіденди від звільнення Савченко, окрім повернення ГРУшників.

"Питання санкцій буде розглядатись в червні... Для того, щоб ситуацію зі справою Савченко використати максимально вигідно для себе, з боку Путіна це буде якось підверстано у термінах саме до моменту обговорення санкцій в Брюсселі. Тому я не виключаю, що доки Путін не зрозуміє для себе, що він максимально може отримати за Савченко, то він діятиме саме таким чином", - зазначив адвокат. У той же час Фейгін визнає, що теперішній фізичний стан Савченко, яка тримає сухе голодування з 7 квітня, не дозволяє чекати так довго.

Нагадаємо, у понеділок, 18 квітня Голосіївський суд Києва має оголосити вирокросійським військовослужбовцям ГРУ Генштабу ЗС РФ Євгену Єрофеєву і Олександру Александрову.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...