Підтримка на суші і з космосу: Путін розкрив подальші плани по Сирії

Після виведення більшої частини російських військових з Сирії в воюючій країні залишать для бойового чергування зенітні системи С-400 і "Панцир-Ф".

Фотоілюстрація: golos-narodu.com.ua.

Виведення російських військ з Близькосхідного регіону не відіб'ється на підтримці Кремлем сирійського президента Башара Асада. Москва в майбутньому буде надавати Дамаску фінансову і розвідувальну підтримку. Про це сьогодні, 17 березня, заявив господар Кремля Володимир Путін, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема, мова йде і про розвідку з космосу. Після виведення більшої частини російських військових з Сирії, в воюючій країні залишать для бойового чергування зенітні системи С-400 і "Панцир-Ф". Під час промови російський лідер попередив, що ці системи будуть знищувати всі об'єкти, які будуть загрожувати російським військовим.

Говорячи про причини несподіваного рішення про виведення військових, Путін заявив, що армія його соратника Башара Асада вже має перевагу в боротьбі з терористами. Однак в майбутньому Москва може збільшити присутність силовиків в Сирії.

Офіційно Росія почала військову кампанію в Сирії 30 вересня минулого року. 15 березня розпочався вивід основної частини військ з країни.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...