Пілоту від цього не легше: Названо причину аварії МІГа під Дамаском

За попередніми даними, причиною падіння літака стало загоряння в двигуні.

Причиною падіння літака стало загоряння в двигуні. Фото: KievSmi.net.

Причиною катастрофи винищувача МІГ-23 ВПС Сирії стала технічна несправність, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Літак щойно пройшов ремонт і здійснював плановий політ. Влучення з землі не було. Він впав через технічну несправність. Льотчик катапультувався", - сказало джерело в сирійських Збройних силах.

За попередніми даними, причиною падіння літака стало загоряння в двигуні.

У той же час представник російської авіабази Хмеймім заявив, що всі літаки російської авіагрупи в Сирії знаходяться на базі.

"Російські військові літаки в районі Дамаска і його передмість сьогодні не літали. Всі літаки російської авіагрупи знаходяться на авіабазі Хмеймім", - сказав він.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, в Сирії недалеко від Дамаска в районі, що знаходиться під контролем бойовиків терористичного угрупування "Ісламська держава", 22 квітня розбився винищувач сирійських ВВС. Бойовиками ІГІЛ в полон захоплений пілот літака.

Свій план: Кім Чен Ин розраховує відновити економіку КНДР завдяки зв’язкам з Росією, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 7:44

Президент Північної Кореї Кім Чен Ин намагається посилити зв’язки з Росією для відновлення економіки КНДР. Відносини російського диктатора Володимира Путіна та Кім чен Ина значно зміцнилися після початку повномасштабного вторгнення Росії до України. П...

Своїх "кадрів" бракує? Росіяни вербують білоруську молодь до збирання БПЛА, - ЦНС

вівторок, 30 квітень 2024, 6:30

Російські окупанти продовжують використовувати Білорусь для ведення війни проти України. Зокрема, тепер білорусів намагаються залучити до збирання безпілотних літальних апаратів. Такі спроби загарбників було помічено в Білоруському національному техніч...