Плювати хотіли: У Північній Кореї заявили, що не бояться санкцій США і продовжать ядерні випробування

КНДР не збирається міняти курс на повне прискорення ядерних і ракетних програм.

Кім Чен Ин. Фото: Правда.Ру.

У Північній Кореї заявили, що не бояться планів США щодо введення нових санкцій, щоб відрізати КНДР від світової фінансової системи. Про це заявив заступник представника Північної Кореї в ООН в Женеві Чо Мін Нам, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чиновник заявив, що КНДР продовжить прискорення ядерних і ракетних програм і її "не злякають навіть заборона на систему міжнародних угод або глобальну фінансову систему".

Також він назвав існуючі в даний момент санкції відносно Пхеньяну "огидними і нелюдськими".

"У світлі того, що в спільних навчаннях беруть участь такі могутні збройні сили, у нас немає іншого вибору, окрім як продовжувати наше повне прискорення ядерних і ракетних програм", - додав Нам.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли, що адміністрація президента США Дональда Трампа розглядає можливість введення радикальних санкцій, спрямованих на те, щоб відрізати КНДР від глобальної фінансової системи.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...