Плотницький таки втік з окупованого Луганська - у Авакова підтвердили інформацію

Однак можливо втеча лише прискорить розправу над ватажком «молодої республіки». Його попередника зла доля спіткала саме у Москві.

Ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький втік з окупованого Луганська, де проти нього повстали угруповання, підконтрольні звільненому "міністру внутрішніх справ ЛНР" Ігорю Корнету. Про це повідомив речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко із посиланням на власні джерела, зазначають Патріоти України.

"Нагадую, що першого ватажка луганських бойовиків Болотова не врятувала втеча у Москву і відхід від справ у ОРДЛО. 27 січня цього року він раптово там і помер від "сердцевої недостатності", попивши кави", - написав Шевченко у Facebook.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...