"Плотницкий виновен и в смерти своих родителей": "Офіційний представник "ДНР" в Москві зробив сенсаційну заяву (відео)

Високодуховні московські скрепи вголос висловили незадоволення ватажком "ЛНР", заявивши, що Плотницький покинув своїх батьків напризволяще.

Ігор Плотницький. Фото: rian.com.ua.

"Офіційний представник "Донецької республіки" в Росії Євген Шабаєв звинуватив в трагічній смерті батька і матері ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького самого вождя "республіки". Головний луганський терорист кинув напризволяще своїх батьків, залишивши без засобів до існування в чужій країні. "Ця "свята людина" винна і в смерті своїх батьків", - написав Шабаєв в соцмережі, передають Патріоти України.

За словами Шабаєва, батьки Плотницького пішли в ліс, назбирали грибів, зварили їх і отруїлися.

"Шкода батьків. Питання в одному. Товариш Плотницький в ці ж дні зустрічав нашого заморського гостя Монсона ... зустрічав ікрою, цукерками і іншою їжею, повними столами, а його батьки змушені ходити в ліс і збирати гриби. Йому потрібно думати не про перевороти, а потрібно було стежити за своїми батьками. Допомагати ", - заявив Шабаєв.

Раніше повідомлялося, що батьки Плотницького виїхали з Чернівецької області в Росію після трагічних подій на сході. Вони не пробачили сина за розв'язання війни, батько навіть перестав ходити до церкви, так як йому було соромно дивитися односельцям в очі.

До слова, бабуся Плотницького свої останні дні доживала в будинку для людей похилого віку в Чернівецькій області. Ватажок "ЛНР" не забрав стареньку в свою процвітаючу "республіку".

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...

Шлях на останні великі міста Донеччини буде відкритий: Втрата Часового Яру - це лише питання часу - ГУР попереджає про небезпеку

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:15

Заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький вважає, що висотний опорний пункт у місті Часів Яр має бути предметом занепокоєння, адже його втрата відкриває шлях на останні великі міста Донецької області. Про це...