"Почуйте жителів Донбасу!": Мешканці Авдіївки стали на захист ЗСУ (відео)

На третьому році війни в українській Авдіївці ще чути голос "русского мира".

Діалог мешканок Авдіївки. Скріншот.

На тлі загострення фронтової ситуації під Авдіївкою і активізації роботи служб щодо запобігання гуманітарній катастрофі в місті-сателіті Донецька у пунктах обігріву та роздачі гарячої їжі відбуваються діалоги між місцевими прихильниками "русского мира", тими, хто "просто за мир" і українцями, які розуміють необхідність присутності ЗСУ на цьому рубежі оборони. Відео розмови з такими мешканками Авдіївки виклав на своїй сторінці в Фейсбуці фотокореспондент Maks Levin, передають Патріоти України.

Одна з місцевих жительок заявила в коментарі Максиму Левіну, що "ЗСУ прийшли сюди забрати наші квартири" і зажадала, щоб військові покинули місто, "йшли заробляти собі житло за місцем народження".

"Дайте нам світло і йдіть звідси", - каже розгнівана жінка.

Інша місцева мешканка, що підключилася до діалогу, опонувала їй тим, що в разі відходу з Авдіївки військових туди прийдуть бойовики з ватажком підконтрольної Кремлю терористичної організації "ДНР" Олександром Захарченко.

Ще одна жінка підхопила за лікоть проукраїнську жительку, резюмувавши: "Таким людям нічого не доведеш".

Діалог, за словами Левіна, був знятий в місті 2 лютого.

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...