Подвійний теракт: Кількість жертв у Багдаді зросла до 172 осіб (фоторепортаж, відео)

У місці вибухів знаходиться багато магазинів, кафе і ресторанів, які в священний місяць Рамадан завжди заповнені після заходу сонця.

ІДІЛ взяло на себе відповідальність за теракт в Багдаді. Фото: vnews.agencyУ центральному районі Багдада Карара в ніч на неділю, 3 липня, вибухнув автомобіль з вибухівкою. Через деякий час в північній частині міста прогримів ще один вибух - від саморобного вибухового пристрою, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

За останніми даними, в результаті подвійного теракту загинули 172 осіб, ще 196 отримали поранення, повідомив в своєму Twitter прем'єр-міністр Іраку. Раніше говорили про 82 жертви і 200 поранених.

Відповідальність за теракти на себе взяла терористична угруповання "Ісламська держава". Вони заявили, що за вибухами стоять смертники.

Відзначається, що в цьому районі, де сталися вибухи, знаходиться багато магазинів, кафе і ресторанів, які в священний місяць Рамадан завжди заповнені саме після заходу сонця - коли перестають діяти суворі обмеження обов'язкового для мусульман посту. Пізніше з'явилося відео моменту вибухів.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...