​Погорів на «похоронах»: СБУ взялася за одеського журналіста, котрий прославляв загиблого Гіві

Апологету «русского мира» свтить до 12 років за гратами. Серце старого рашиста не витримало. До цього звинувачений хоч і лаяв потроху "хунту", вів себе досить обережно

Григорій КваснюкУправління Служби безпеки в Одеській області відкрило кримінальне провадження за фактом діяльності журналіста Григорія Кваснюка, який в своєму відеоблозі на YouTube відкрито прославляв ліквідованих бойовиків. Про це повідомляє прес-служба обласного УСБУ, зазначають Патріоти України.

Кримінальне провадження відкрито за ознаками ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) КК України.

Відзначається, що увагу у СБУ викликав останній випуск програми Кваснюка "Правда з Григорієм Кваснюком", в якому він буквально оплакував терориста Гіві.

Разом з тим, в заяві СБУ, оприлюдненому напередодні, сказано, що в авторських роликах Кваснюка "не знайшли кримінальних правопорушень".

Григорій Кваснюк проживає в Одесі, раніше він працював на місцевому каналі ATV. Кваснюк став відомий завдяки своїм роликам в YouTube, в яких пропагує прокремлівську ідеологію. В останньому своєму ролику журналіст назвав ліквідованого в Донецьку терориста Гіві "легендарним".

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...