Поки Ляшко, як флюгер, різко змінює напрямки при голосуваннях в Раді, хотілося б знати: хто оплачує цей банкет? - журналіст

Походження грошей, які за фактом є у Ляшка, не пояснюється ні його офіційною біографією, ні його е-декларацією, наголосив Денис Бігус.

Олег Ляшко. Фото:fakty.ictv.ua

Проведення допиту лідера Радикальної партії Олега Ляшка, якого Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) підозрює в незаконному збагаченні, ніяк не пов'язане з Адміністрацією Президента України. Про це заявив в коментарі виданню Гордон журналіст Денис Бігус, передають Патріоти України.

"Заява Ляшка, що НАБУ взялося за нього на замовлення з Адміністрації Президента - дурість. САП відкрила справу саме після нашого сюжету. Місяць тому ми випустили програму, в якій розслідували зовсім конкретну схему розкрадання держпідприємства, яке проводилося однопартійцем і другом пана Ляшка. Це був, м'яко кажучи, резонансний матеріал, на який звернула увагу САП", - зазначив журналіст.

Він акцентував увагу на тому, що реальний статок Ляшка не відповідає даним його електронної декларації.

"Є політик з невеликою фракцією, яка нерідко визначає результати голосування в Раді. У цього політика ніколи не було інших офіційних джерел доходу, крім улюбленої партії і регіональної газети. Але походження грошей, які за фактом є у Ляшка, не пояснюється ні його офіційною біографією, ні його е-декларацією. Звідси запитання: звідки такі кошти?

Якби пан Ляшко був позапарламентським політиком, питання "звідки гроші?" лежало би виключно в морально-етичній і репутаційній площині. Але поки Радикальна партія і її лідер, як флюгер, різко змінюють напрямки при голосуваннях в Раді, хотілося б знати: хто оплачує цей банкет?"- підкреслив Бігус.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...