Поки в країні криза: Гонтарєва "засвітила" новий джип з охороною

Всередині такого авто перебуває куленепробивна капсула.

Валерія Гонтарєва. Фото:http://strana.ua/

У голови Національного банку України (НБУ) Валерії Гонтаревої з'явився новий джип супроводу ціною в 10,5 млн гривень. Про це пише видання Страна.ua, інформують Патріоти України.

Журналісти повідомили, що голова НБУ переживає за свою безпеку і підсилює кортеж, заради чого розжилася новим позашляховиком, на якому тепер їздить її охорона.

Фото:http://strana.ua/

"У будній день, на околиці селища Ірпінь, де знаходиться приватний будинок керівника Національного банку, фотокореспонденти зустріли її оновлений кортеж. Валерія Гонтарєва виїжджала з лісу на трасу на своєму бронеджипі Mercedes", - йдеться в публікації.

Відзначається, що всередині такого авто за 10,5 млн грн перебуває куленепробивна капсула.

Журналісти також розповіли, що услід за новим джипом їхав ще один позашляховик Mercedes GL 450 з охоронцями. Зараз у офіційного дилера така нова машина коштує 3,5 млн грн.

Відомо, що раніше охорона глави НБУ пересувалася на простішоиу авто - тонованому мікроавтобусі цієї ж німецької марки.

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...