Поки волали "Кримнаш!": Путін вже втратив контроль над двома регіонами Росії

Ці регіони РФ не контролюються Кремлем з різних причин.

Андрій Піонтковський. Фото: Радіо Свобода.

У Російській Федерації зараз вже є два регіони, якими де-факто вже не керує російський президент Володимир Путін. Це Північний Кавказ і Східний Сибір. Про це заявив російський публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України із посиланням на "Обозреватель".

«Кремлем вже не контролюється Північний Кавказ, Далекий Схід і Східний Сибір», - заявив Андрій Піонтковський, відповідаючи на питання про те, який російський регіон зараз можна назвати найбільш нестабільним.

За словами російського публіциста, ці регіони РФ не контролюються Кремлем з різних причин. «На Північному Кавказі Рамзан Кадиров значно більш впливова фігура, ніж Володимир Путін. А всім Далеким Сходом і Східним Сибіром зараз керує товариш Сі - генеральний секретар Компартії Китаю Сі Цзіньпін», - сказав Піонтковський.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...