Покидьки з Росії: в Україні після вбивства поліцейського у Сизрані пояснили, з ким українці мають справу на Донбасі

Росія з "ідеалами" "русского мира" на Донбас засилає негідників, вбивць та гвалтівників.

Родину російського поліцейського у Сизрані закатували найманці з "ЛНР". Фото:dn.depo.ua

У групі "Інформаційні війська України", створеній при Міністерстві інформаційної політики Юрія Стеця, відреагували на інформацію про те, що підозрювані у вбивстві екс-начальника поліції Сизрані Андрія Гошта і його сім'ї брали участь у військових діях на Донбасі на боці бойовиків. На сторінці "Інформвійськ" у Facebook відзначається, що це наочний приклад того, з якими покидьками з Росії українці мають справу на Донбасі, передають Патріоти України.

"Заслані Росією" захисники "русского мира" на Донбасі "із задоволенням і особливою жорстокістю вбивають росіян у Росії. Правильне питання тут наступне: а скільки ці "захисники" вбили з такою ж жорстокістю і таким же задоволенням жителів Луганської області?

Це дуже наочний приклад того, з якими засланими Росією покидьками, гвалтівниками, вбивцями і негідниками з "русского мира" ми маємо справу на Донбасі", - відзначили у Стеця.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...