Полісвумен Людмила Мілевич розповіла про своє ставлення до жителів анексованого Криму

Одна з найкрасивіших поліцейських України вважати, що судити жителів окупованого Криму, які хочуть бути частиною Росії, може тільки Бог.

Людмила Мілевич. Фото: vk.com.

Одна з найкрасивіших "копів" України Людмила Мілевич вважає, що окупації не відбулося б, "якби самі жителі півострова цього не хотіли", пишуть Патріоти України з посиланням на РБК.

Одна з найвідоміших патрульних поліцейських Києва Людмила Мілевич вважає, що судити жителів окупованого Криму, які хочуть бути частиною Росії, може тільки Бог. При цьому поліцейська заявила, що півострів був дотаційним регіоном.

"Туди прямувало багато ресурсів, а назад практично нічого не поверталося", - сказала Мілевич.

При цьому поліцейська впевнена, що анексії Криму РФ не відбулося, "якби самі жителі півострова цього не хотіли".

"Якщо хочуть бути Росією, живучи в Криму - нехай буде їм Бог суддею, не мені судити про це", - зізналася Мілевич.

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...