Поліція затримала зловмисників, які напали на будинок бізнесмена у Сухолуччі (фото)

Як з'ясувалося, грабіжниками виявилися громадяни Росії.

Росіяни скоїли розбійний напад на будинок жителя Сухолуччя. Фото: kv.npu.gov.ua.

У Київській області поліція затримала трьох озброєних зловмисників, які скоїли розбійний напад на приватний будинок в населеному пункті Сухолуччя (Вишгородський район). Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Київської області, передають Патріоти України.

На даний момент поліція розшукує ще одного нападника. Троє затриманих виявилися громадянами Росії.

Група грабіжників увірвалася в будинок, напавши на 40-річну жінку. Чоловік постраждалої спустився з другого поверху з мисливським карабіном, зробивши попереджувальний постріл.

Частина зловмисників втекла, один продовжував бити жінку. Господар будинку вистрілив у нападника. Зловмисник, яким виявився житель Сумської області, помер на місці від отриманих поранень.

Слідчими Вишгородського відділу поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) та ст. 118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України.

Китай і Росія наполягають на "політичному" вирішенні війни в Україні: Сі Цзіньпін зробив заяву

четвер, 16 травень 2024, 18:56

Лідер КНР Сі Цзіньпін під час пресконференції з правителем РФ Володимиром Путіним заявив, що Китай і РФ виступають за політичне врегулювання війни в Україні, яку розпочала Росія під керівництвом Путіна. Днталі: Путін наразі перебуває із візитом у Китаї...

На брухт: Українські захисники знищили ворожий танк у Вовчанську та показали ефектне відео

четвер, 16 травень 2024, 17:23

Українські захисники знищили у вовчанську ворожий танк Т-72. Результатами роботи вони поділились у мережі. "У Вовчанську прикордонники бригади "Сталевий кордон" спільно з Силами оборони минулої доби вразили ворожий танк Т-72", - йдеться в повідомленні....