Польський політолог розповів, як Україна і Сирія зупинять Росію

Експерт вважає, що у РФ просто не вистачить сил та грошей на дві війни одразу

У Росії немає сил битися з Україною, - експерт. Фото: "РБК"

Експерт із міжнародних питань Ярослав Гузи, польський політолог, у своєму інтерв'ю розповів про плани Росії. За його думкою, у Кремля немає грошей на дві війни, тому битися із ЗСУ росіянам нема сенсу. Про це інформують Патріоти України з посиланням на "ИноСМИ".

"Росія не настільки сильна, щоб дозволити собі активно брати участь у кількох військових конфліктах", - вважає аналітик. "Ескалація обмежиться рівнем погроз, із допомогою яких Путін намагається чинити тиск на Захід, і одночасно мобілізувати росіян на підтримку влади", - додає він.

"Київ зміг наростити свій оборонний потенціал і міг би чинити опір у військовому зіткненні обмеженого масштабу, на що реально здатні росіяни. Але зараз така операція несе для Росії більше ризиків, ніж переваг, а її економічні можливості в даний момент обмежені, особливо в контексті того, що росіяни задіяли великі сили в сирійській операції", - констатує Гузи.

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...