"Поранений ведмідь, що слабшає", - адмірал США про Росію

Крейг Фоллер зазначив, що американські військові не втручаються в політику, але намагатимуться полегшити життя населенню Венесуели.

Адмірал Крейг Фоллер. Фото: Вікіпедія.

Сполучені Штати не повинні виключати військового втручання Росії в ситуацію у Венесуелі. Адмірал ВМС Крейг Фоллер, новий глава об'єднаного командування США в Центральній і Південній Америці (Південного командування), сказав про це в інтерв'ю, передають Патріоти України.

Він порівняв Росію з "пораненим ведмедем, який ополчився проти становлення демократії в Латинській Америці". "Думаю, від Росії можна чекати чого завгодно", - сказав Фоллер.

Адмірал Фоллер підкреслив, що США зараз зосереджені на підтримці політичного і дипломатичного вирішення кризи у Венесуелі. "Ми займаємося тим, що відбувається прямо зараз – намагаємося полегшити страждання людей", - додав адмірал. Він зазначив, що американські військові не втручаються в політику.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...