​Порятунок потопаючих справа рук самих потопаючих: Яценюк відхрестився від Мартиненка (відео)

Прикривати наближену персону від переслідування швейцарською владою український прем’єр не буде

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що кримінальне розслідування Швейцарії проти народного депутата від "Народного фронту" Миколи Мартиненка не має відношення ні до уряду, ані до нього особисто, зазначають Патріоти України.

Про це лідер «Народного фронту» сказав в інтерв'ю одному з українських телеканалів.

"Це кримінальне провадження відкрито три роки тому. Воно не має ніякого відношення ні до діючого уряду, ні до мене особисто", - запевнив Яценюк. Він також пообіцяв не протидіяти розслідуванню.

"Як тільки швейцарська влада звернуться до українського уряду, то ми вчинимо повне сприяння та надамо інформацію з цього питання", - пообіцяв прем'єр.

Яценюк підкреслив, що ступінь вини Мартиненко повинен визначити все-таки суд.

"Буде вердикт суду, і за його результатами ми будемо приймати рішення", - зазначив політик.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...