Порошенко перетасував провідні кадри СБУ

Указ про кадрові зміни вже опублікований на сайті президента.

Ілюстрація:nato.pu.if.ua

Президент України Петро Порошенко провів кадрові перестановки в Службі безпеки України. Укази про кадрові зміни опубліковані на сайті глави держави, інформують Патріоти України.

Порошенко звільнив Едуарда Кріцина з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки і призначив його керівником управління СБУ в Харківській області.

Також Ігор Созданний звільнений з посади керівника Департаменту оперативного документування СБУ, а Дмитро Ярмак - з посади голови УСБУ в Херсонській області.

Також Порошенко призначив Павла Демчину першим заступником глави СБУ - начальником Головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю, Сергія Болдиря - керівником Департаменту охорони державної таємниці та ліцензування, Максима Ємельяненко - начальником Департаменту оперативно-технічних заходів, Олега Зубкова - керівником СБУ в Херсонській області, а Миколи Мірошника - начальником Департаменту оперативного документування СБУ.

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...

Цифри лише ростуть: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні

неділя, 28 квітень 2024, 11:44

Британія оцінює, що Росія втратила у війні в Україні вбитими та пораненими приблизно 450 000 військових, без урахування військових компаній. Таку оцінку дав міністр у справах збройних сил Лео Докетрі, чию цитату наводить британський портал UK Defence J...