Порошенко зрадив Саакашвілі: Політолог про те, як президент отримав нового ворога

Втім, і сам Саакашвілі втратив частину рейтингу через політичні інтриги.

Порошенко і Саакашвілі. Фото: ЖЖЗараз президенту Петру Порошенку Саакашвілі не потрібен, ні як боєць проти його політичних ворогів, ні як губернатор. Про це політолог Віктор Небоженко пише в своєму Facebook, повідомляють Патріоти України.

Він зазначає, що Саакашвілі став заважати майбутнім політичним планам президента і комерційним інтересам його оточення.

"Саакашвілі гостро переживає зраду президента Порошенко, який клявся йому у вічній дружбі і всебічній підтримці. Але він сам винен. У нього були прекрасні шанси стати повноцінним українським політиком з потужною західною підтримкою, але він захопився інтригами Адміністрації президента України і розгубив весь свій імідж. Ще один конкурент Порошенко на виборах згорів", - зазначив він.

За словами політолога, Саакашвілі не небезпечний і не потрібний Порошенку. "В помсту, Саакашвілі, тепер буде нещадно критикувати свого колишнього друга Петра Порошенка, поки той не почне йому загрожувати позбавленням українського громадянства і депортацією у ворожу Грузію. Все одно через пару місяців Саакашвілі, зализавши рани і отримавши підтримку Заходу, знову кинеться в бій. Але вже в новій ролі", - стверджує Небоженко.

Президент Порошенко, вважає експерт, використавши Саакашвілі, отримав собі ще одного солідного політичного противника в непідходящий для себе час.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...