Посіяти паніку в рядах терористів: Розкрито секрет успішної тактики ЗСУ в зоні АТО

Ветеран АТО, волонтер Іван Савельєв розповів, чого найбільше бояться російські терористи.

Терористи "ДНР". Фото: rusvesna.su.Періодичні удари української армії по бойовиках і російських найманцях на певних ділянках фронту в зоні АТО викликають справжню паніку навіть у тих НВФ, які не брали безпосередньої участі в бойовому зіткненні. Про це в ефірі Обозреватель.LIVE розповів ветеран АТО, волонтер Іван Савельєв, передають Патріоти України.

"Те, що показують наші короткі удари, яких армія періодично завдає, що моральна стійкість і стійкість у бою противника дуже низька. Вони отримують короткий удар, який хвилями розходиться по цих їхніх армійських корпусах і викликає в тих частинах, які навіть не беруть безпосередньої участі в бою, певну паніку, певні рухи", - зазначив він.

За словами Савельєва, не рятують ситуацію і прикомандировані інструктори з російської армії.

"Те, що вони накачали зараз своїми інструкторами? Ну, сьогодні згадували Шестиденну війну Ізраїлю з арабським світом. Там цих інструкторів було, як у нас зараз цих сепаратистів сидить. Лупанув так, що просто розсипалося все", - додав він.

При цьому ветеран АТО не виключає, що з часом Росії доведеться все більше військових ресурсів направляти на Кавказ.

"У Росії є куди утилізувати бойовиків. Я боюся, щоб до того моменту, коли ми тут закінчимо, щоб у них на Кавказі не повідкривалися посади. У них же працює цей закон про приховування втрат у мирний час. За деякими джерелами, вони тільки на Кавказі в цьому році вже втратили близько 120 чоловік. Втрати, які можна порівняти зі втратами української армії на фронті довжиною в 450 км з артилерією і всіма нашими пригодами. Воно там всюди тліє і тліє", - наголосив волонтер.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...