Посольство США в Москві попередило про майбутні теракти в Росії

"Достовірні джерела вказують, що терористи активно готують атаки в Європі, і ця підготовка також може зачіпати цілі в Росії, особливо в Москві", - прес-секретар дипломатичної місії Вільям Стівенс.

Посольство США в Москві попередило про майбутні теракти в Росії. Фото: joinfo.ua.

Посольство США в Москві попередило американських громадян про терористичну загрозу в Росії і особливо в столиці РФ. Про це повідомив прес-секретар дипмісії Вільям Стівенс, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Наші посольства по всьому світу на регулярній основі діляться інформацією з американськими громадянами, що стосується безпеки», - сказав Стівенс. «Сьогодні посольство США в Москві оприлюднило повідомлення про безпеку в зв'язку з необхідністю нагадати про недавнє оновлене попередження Держдепартаменту США, що стосується терористичної небезпеки в Європі, в тому числі і Росії», - повідомив Стівенс.

У тексті самого попередження відзначається, що посольство радить американським громадянам залишатися «пильними, так як ризики, пов'язані з тероризмом в Росії, дуже високі».

«Достовірні джерела вказують, що терористи активно готують атаки в Європі, і ця підготовка також може зачіпати цілі в Росії, особливо в Москві. Подібними цілями потенційної терористичної атаки можуть стати громадські місця, такі як ресторани, туристичні пам'ятки, а також транспорт», - наголошується в тексті повідомлення.

На початку березня Держдепартамент поширив попередження про те, що терористичне угруповання Ісламська держава націлюються на великі спортивні заходи, театри, ринки, авіаслужби, транспорт і громадські місця. Теракти можуть відбуватися і в інших регіонах, зокрема на Близькому Сході.

Напередодні США звинуватили Ісламську державу в геноциді християн, езидів і шиїтських меншин на контрольованих бойовиками територіях в Іраку і Сирії.

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...

Окупанти мають артилерійську перевагу 10 до 1: Аналітики оцінили ситуацію в районі Часового Яру

понеділок, 6 травень 2024, 10:48

Головною метою Росії на 2024 рік залишається захоплення Донецької та Луганської областей, оскільки війська РФ планують наступальну операцію цьогоріч влітку. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр ...