Посилалася на статтю Конституції: У СБУ пояснили, як Савченко "викручувалася" під час допиту

Василь Грицак також зазначив, що СБУ перевіряє інформацію про нібито заклики Савченко до військовослужбовців ЗСУ проводити акції непокори.

Надія Савченко. Фото:http://ukranews.com/

Під час допиту в Службі безпеки України у справі про поїздку на окуповані території Донбасу народний депутат Надія Савченко відмовилася відповідати на більшість питань.Про це журналістам заявив глава СБУ Василь Грицак, передають Патріоти України з посиланням на LIGA.net.

"Ми запросили Надію в СБУ і провели допит в рамках кримінального провадження. На більшість питань, поставлених слідчими, вона, посилаючись на статтю 63 Конституції, відмовилася відповідати. Вона не підтвердила факти, оприлюднені ЗМІ, про участь у стрільбах разом з учасниками незаконних формувань" , - сказав він.

Грицак також зазначив, що СБУ перевіряє інформацію про нібито заклики Савченко до військовослужбовців ЗСУ проводити акції непокори.

Як відомо, стаття 63 Конституції України говорить, що особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім'ї чи близьких.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...