Повернення Надії: За лічені години Савченко може опинитися у Києві - ЗМІ

Літак президента України вже відбув до Ростова-на-Дону з засудженими ГРУшниками на борту.

Сьогодні у Ростові-на-Дону може відбутися обмін української льотчиці та народного депутата Надії Савченко на російських ГРУшників Євгена Єрофеєва та Олександра Александрова. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на власні джерела, зазначають Патріоти України.

"Найближчим часом президентський борт з росіянами Євгеном Єрофеєвим і Олександром Александровим прилетить з Києва в Ростов-на-Дону, куди вже доставили українку Надію Савченко", - наголосило джерело. У аеропорту й відбудеться обмін, стверджує інформатор в АП.

Разом з тим, адвокати Савченко заявляють, що нічого не знають про початок її обміну. Зокрема про таке заявив Микола Полозов: "Мені нічого про це не відомо, моїм колегам теж", - сказав Полозов. Він додав, що такі рішення приймаються на державному рівні, а не на рівні захисників.

Однак варто нагадати, що представники полоненої льотчиці не раз заявляли, що розповсюджені завчасно попередні домовленості, уже зривали обмін. Наразі в тому ж дусі висловилася і сестра полонянки, Віра Савченко. На пряме питання журналістів 112-Україна у прямому ефірі Віра була дуже обережна у висловлюваннях, і всіляко давала зрозуміти, що воліє наразі мовчати.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...