Повна відсутність професіоналізму - і в спецслужб, і в "кілерів", - офіцер СБУ викрив свідчення Геращенка

Колишній начальник слідчого департаменту СБУ і експерт з питань безпеки Василь Вовк вважає дуже дивним, що "кілери" носили при собі фото Геращенка і обговорювали деталі вбивства по телефону.

А.Геращенко. Фото: УНІАН.Скандал з підготовкою замаху на нардепа Антона Геращенка отримав несподіване продовження у зв'язку з масовими підозрами і розбіжностями в гучній справі. Колишній начальник слідчого департаменту СБУ і експерт з питань безпеки Василь Вовк назвав три дивних моменту, пишуть Патріоти України з посиланням на Діалог.

Однією з найбільш підозрілих деталей інформації про замах стала наявність фотографії об'єкта ліквідації - відомого політика, обличчя якого є дуже відомим у країні. Вовк назвав дивним те, що вбивці планували ліквідацію політика і боялися забути, як Геращенко насправді виглядає. При цьому вони зберігали його фотографію, щоб постійно звірятися з нею.

Підозри експерта викликала і вкрай непереконлива мотивація для ліквідації Геращенка, про яку заявили українські спецслужби. Він підкреслив, що велика частина українців і всіх політиків активно виступають проти Росії, при цьому в РФ вже не звертають такої особливої уваги на цей факт.

Сумнів експерта викликали і опубліковані деталі про причетність заарештованих до співробітників російських спецслужб: інформація про отримання розшифровки розмов по мобільному телефону, на яких кілери обговорюють питання вбивства, говорить про повну відсутність професіоналізму зазначених "кілерів".

Російські військовослужбовці показово увійшли на авіабазу США в Нігері, котрі вояки Пентагона вимушені залишити за вимогою місцевої хунти - Reuters

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:14

Російські військовослужбовці увійшли на авіабазу в Нігері, де дислокуються американські війська. Про це у четвер, 2 травня, повідомляє Reuters з посиланням на анонімного високопоставленого представника американського оборонного відомства. За його слова...

"Може бути пауза, але на цьому наступ росіян закінчиться": Експерт сказав, що потрібно, аби зупинити ворога

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:05

Російські окупанти зараз атакують не лише в напрямку Часового Яру Донецької області. Ворог намагається діяти на кількох напрямках одночасно, заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти України. "В принципі росіяни будуть намагатися мак...