Правоохоронці конфіскували в зоні АТО фальсифікований алкоголь на 30 млн грн (фото)

Підпільне виробництво сурогату організував у власному будинку житель Слов'янська.

Правоохоронці вилучили "паленого" алкоголю на 30 млн грн. Фото: СБУ.

Співробітники Служби безпеки України спільно з фіскальною службою та прокуратурою вилучили в районі проведення антитерористичної операції контрафактний алкоголь на суму понад тридцять мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передають Патріоти України.

Правоохоронці встановили, що налагодив підпільне виробництво у власному будинку житель Слов'янська.

"Ділок реалізовував фальсифіковану продукцію через торгові мережі регіону. Під час п'ятнадцяти обшуків у торгових точках і складських приміщеннях у Слов'янську, Краматорську, Бахмуті та Маріуполі співробітники спецслужби виявили підробки алкогольних напоїв елітних і популярних брендів. У зловмисників також вилучено понад півмільйона гривень", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.


Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...