"Правила змінилися. Тепер США не дадуть Росії безкарно вбивати людей в Україні", - сенатор-республіканець (відео)

Після нанесення ракетного удару по Сирії Росія почала боятися і поважати США, що в результаті може привести до помітного поліпшення відносин між двома країнами.

Російські військові на Донбасі. Фото: DT.ua.

Росіяни вбивають людей в Україні і думають, що їм за це нічого не буде. Але час безкарності за злочини проти українців для РФ пройшов. Тепер Сполучені Штати Америки (США) знову мають силу і нададуть серйозну підтримку Києву. Таку думку висловив сенатор від Республіканської партії Джим Інхоф в інтерв'ю Fox News, повідомляють Патріоти України з посилання russian.rt.com.

Інхоф зазначив, що Росії дуже подобався період, коли президентом США був Барак Обама, при якому Москва могла творити все, що заманеться.

Він закликав звернути увагу на ситуацію в Україні. Росія зробила військове вторгнення в країну і почала відкрито вбивати людей, розуміючи, що Вашингтон не дасть українцям засоби оборони. Але тепер в Білому домі зовсім інша ситуація, і США, нарешті, покажуть свою повну міць, запевняє республіканець.

Сенатор також вважає, що після нанесення ракетного удару по Сирії правила гри змінилися. Тепер Росія почала боятися і поважати США, що в результаті може привести до помітного поліпшення відносин між двома країнами.

"Тепер, звичайно, правила гри змінилися. Вони почнуть нас поважати і боятися!", - підкреслив Інхоф.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...