"Пренебрежительно отклонила заигрывания мистера Путина": Тереза Мей пояснила президенту РФ, де його місце в сучасному світі

Російський президент використав першу особисту зустріч з новим британським прем'єром для того, щоб спробувати налагодити торговельні відносини між двома країнами, але без особливих успіхів.

Тереза Мей. Фото: zn.ua.

"Вибачте, містер Путін, в наших стосунках не все в порядку", - так озаглавлена стаття Times про півгодинну зустріч британського прем'єр-міністра Терези Мей з російським президентом Володимиром Путіним. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на британські ЗМІ.

Акценти в ній розставлені трохи інакше, ніж повідомляли напередодні про зустріч у російських засобах масової інформації. "Прем'єр-міністр ясно дала зрозуміти, що ми не можемо мати відносини, що називається, "в звичайному порядку": існує ряд складних і серйозних проблем, що викликають заклопотаність", - заявив за підсумками переговорів Мей і Путіна представник британського уряду.

Передбачається, що російський президент використав першу особисту зустріч з новим британським прем'єром для того, щоб спробувати налагодити торговельні відносини між двома країнами, інформує Times. "Путін, мабуть, скористався можливістю натякнути на те, щоб Британія послабила санкції, запропоновані попередником місіс Мей, Девідом Кемероном, в якості кроку вперед для нормалізації економічних відносин", - вважає видання.

"Вона зневажливо відхилила загравання містера Путіна, припустивши, проте, що в майбутньому можлива співпраця в обмежених областях", - продовжує Times. "Мей піддала Путіна критиці у зв'язку з військовою інтервенцією Кремля в Сирії, закликавши його натиснути на режим президента Асада, щоб той дозволив в'їхати в країну конвоям з гуманітарною допомогою, і вимагала покласти край бомбардуванням мирних жителів", - доповнює картину газета. "Однак в тоні російського президента, в тому, що стосується даної проблеми, ніяких змін помічено не було", - констатує Times.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...