Президент Філіппін публічно принизив Барака Обаму (відео)

Родріго Дутерте різко відреагував на критику американського президента з приводу боротьби філіппінської влади з наркоторгівлею і назвав Обаму "сучим сином".

Барак Обама розкритикував методи боротьби з наркоторгівлею, що вживаються філіппінською владою. Фото: ВВС.

Президент Філіппін Родріго Дутерте на прес-конференції публічно образив президента США Барака Обаму за його критику методів боротьби філіппінської влади з наркоторгівлею. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема він назвав Обаму "сином пов*ї" через його наміри в рамках Східноазіатського саміту в Лаосі підняти питання про методи боротьби філіппінської влади з наркоторгівлею, унаслідок якої тільки за 2 місяці загинули 2,4 тис. осіб.

"Ти повинен виявляти повагу. Не треба кидатися питаннями і заявами. Син пов*ї, я прокляну тебе на цьому форумі. Ми будемо валятися у бруді, як свині, якщо ти зробиш (таку заяву, – ред.) мені", - заявив Дутерте на адресу Обами.

Він також заявив, що Філіппіни є незалежною державою, а не колонією США, тому обраному народом президенту ніхто не може робити зауважень.

Зазначимо, що зустріч Обами з президентом Філіппін повинна була відбутися на полях саміту в Лаосі 6 вересня. Лідер США у відповідь на заяву Дутерте попросив свою делегацію оцінити, наскільки продуктивною буде ця зустріч.

При цьому на початку минулого місяця Дутерте називав гомосексуалом і "сучим сином" американського посла Філіпа Голдберга за підозру у втручанні у внутрішню політику Філіппін.

Після цього Барак Обама скасував зустріч з його президентом Філіппін. В адміністрації президента Обами заявили: "Президент Обама не буде проводить двосторонню зустріч з президентом Філіппін Дутерте цього вечора. Замість цього він зустрінеться з президентом Республіки Корея Пак Кин Хе".

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...