Прямо за Акуніним - "Сожрите друг друга": Путін боїться. В Росії тривають масові арешти-зачистки високопосадовців (відео)

Ледь не щоночі послідовники Берії та Ягоди закінчують чергову справу, аби зранку вразити росіян і нагадати бюрократам, хто їхній господар і що їх чекає за непослух.

Кремль наляканий високим ризиком державного заколоту проти Путіна.  Фото: NGorod.net.

Хвилю втікачів прогнозують із Росії. Там почалися справжні НКВСівські чистки. Фактично кожної доби публіка дізнається про новий арешт високопосадовця. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень, передають Патріоти України.

Днями лишили за ґратами губернатора Сахаліна, віце-губернатора Санкт-Петербурга, першого віце-губернатора Кузбасу. У камері психологічно зламали та примусили співпрацювати зі слідством кіровського керівника Нікіту Бєлих. А в кайданках уже – губернатори і віце-губернатори Карелії, Комі, Приморського краю, Володимирської області.

І мова не тільки про далекі губернії, а й про кремлівську еліту. Не встигло московське чиновництво відійти від шоку після затримання на гарячому чинного міністра економічного розвитку Олексія Улюкаєва, нібито за хабар у 2,5 млн доларів, як під білі ручки повели Генадія Лопирева – генерала Федеральної служби охорони, тієї, що сторожить Путіна та його оточення. Звинувачення – теж хабарництво. Вдома в генерала знайшли мільярд рублів готівкою.

Під суд іде високий чиновник Анатолій Рязанов за розкрадання коштів будівництва космодрому "Восточний". І всі твердять, що це – великий привіт його начальнику та ненаснику України Дмитру Рогозіну.

Кримінальну справу про 95 мільйонів завели на керівника "Пошти Росії".

Недоторканних більше немає після арешту Улюкаєва, дуже близького до прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Подейкують, що Кремль наляканий високим ризиком державного заколоту проти Путіна, тож він почав усувати суперників. Бо ледь не щоночі послідовники Берії та Ягоди закінчують чергову справу, аби зранку вразити росіян і нагадати бюрократам, хто їхній господар і що їх чекає за непослух. Саме вбивцями й катами наповнювали особовий склад ГПУ, НКВС, а згодом і КДБ. Це стало очевидним після оприлюднення документальних підтверджень учасників епохи Великого терору 35-39 років.

В Інтернеті офіційно виклали дані 40 тисяч НКВСників-убивць – результат 15-річної архівної роботи товариства "Меморіал". Чекісти всіх мастей уже дружно зашипіли на істориків, їхні слухняні хакери атакували інтернет-портал і він часом дає збої.

Втім, якщо набратися терпіння, то кожен з нас може натиснути кілька клавіш і перевірити, чи був хто з пращурів причетним до злочинів чи навпаки – страчений сталінським режимом.

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

"Весь світ має пам'ятати": Кулеба розповів, що може змусити Путіна відступити і припинити війну

неділя, 28 квітень 2024, 8:56

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав російського президента-диктатора Володимира Путіна "політичною твариною, яка вміє відчувати страх". Про це він розповів в ефірі CNN 27 квітня, в інтерв'ю журналістці Крістіан Аманпур, передають П...