Про Донбас? Путін попросився поговорити з Меркель після її зустрічі з Порошенком

Лідери двох країн говорили по телефону на прохання президента РФ.

Путін і Меркель провели телефонну розмову. Ілюстрація:www.cntv.ru

Президент РФ Володимир Путін після зустрічі канцлера Німеччини Ангели Меркель з українським президентом Петром Порошенком, яка пройшла в Берліні вчора, 1 лютого, мав телефонну розмову з німецьким лідером. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України за матеріалами Європейської правди.

В офісі Меркель відзначили, що лідери двох країн говорили по телефону на прохання президента РФ.

У розмові, яка відбулася сьогодні, 2 лютого, Ангела Меркель закликала Путіна використовувати вплив Росії на бойовиків в Східній Україні, щоб допомогти досягти прогресу на шляху до політичного рішення.

Меркель заявила, що ситуація у сфері безпеки в Східній Україні повинна бути поліпшена, повинен діяти режим припинення вогню і необхідно дозволити доступ міжнародним спостерігачам.

Окупанти у Красногорівці потрапили в оточення: Російські штурмовики залишились без підвозу боєприпасів та решти необхідного для виживання, - ОСУВ "Хортиця"

неділя, 12 травень 2024, 17:49

У Красногорівці Донецької області росіяни заховалися у залишках вогнетривкого заводу, вони відрізані від постачання боєкомплекту та підтримки бронетехніки. Місто контролюється захисниками 59 окремої механізованої бригади . Про це повідомив у коментарі...

"Стримування ворога триває": У DeepState показали, як ЗСУ нищать російську техніку на Харківщині

неділя, 12 травень 2024, 17:30

Сили оборони вразили російську техніку в Харківській області. Зазначається, що ворог відновив спроби просувань, а також продовжує обстріли прикордонних населених пунктів. "Противник, окрім відтинку Стрілеча-Красне-Пильна-Борисівка, намагається прориват...