Про вбивць з "Батьківщини" та БПП: Генпрокуратура відреагувала на гучну заяву вбитого горем батька Гандзюк

Тим, хто прикриває замовників страшного злочину після сьогоднішньої "інформаційної бомби" стане важче відбиватись від атак. Адже справа про вбиту активістку знов у центрі уваги країни.

Слідство перевірить інформацію, надану батьком херсонської активістки Катерини Гандзюк щодо замовників її вбивства. Про це повідомив заступник генерального прокурора Євгеній Єнін під час брифінгу в Києві, зазначають Патріоти України.

«Триває досудове слідство, і головне слідче управління СБУ як орган досудового розслідування, безумовно, перевірить усю інформацію, у тому числі через мас-медіа, і у свій час проінформує про результати такої діяльності громадськість», - сказав Єнін.
Нагадаємо, 28 січня на засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради виступив Віктор Гандзюк. Він заявив, що організатор вбивства його доньки співпрацював з партійцем ВО «Батьківщина» Владиславом Мангером та партійцем Блоку Петра Порошенка Андрієм Гордєєвим.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...