Пропаганда для "гібридів": У СБУ прокоментували резонансну заяву полоненого контрактника Агєєва

Інформація про вбивство Єрофєєва могла бути цілеспрямованим вкиданням, розрахованим на російських найманців на Донбасі.
ГРУшник  Єрофєєв виявився живим. Фото: УП.

Російська влада навмисно розпускає чутки про загибель колишнього спецназівця ГРУ Євгена Єрофєєва після повернення з українського полону. Таку думку висловила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська в інтерв'ю "Радио Свобода", коментуючи заяву іншого полоненого військового РФ Віктора Агєєва, передають Патріоти України.

За словами Гітлянської, відомий російський журналіст Павло Канигін вважає, що Єрофєєв живий-здоровий і продовжує службу десь в одній з віддалених частин ЗС РФ.

"Це пропаганда, яка ведеться серед так званих "гібридних" військ Росії, для того, щоб її солдати і офіцери розуміли, що треба тримати язик за зубами і особливо не розповсюджуватися, коли ти потрапляєш в полон до українських силовиків", - заявила прес- секретар СБУ.

Як повідомляи Патріоти України, раніше взятий в полон на Донбасі російський військовий Віктор Агєєв заявив, що ГРУшника Ерофєєва вбили в Росії.

Агєєв підкреслив, що якщо він повернеться в Росію, то не знає, що з ним трапиться потім. Він уточнив, що про вбивство Єрофєєва говорять багато, і він упевнений, що це правда.

Вчора український адвокат Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська повідомила, що спецпризначенець живий і здоровий.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...