Просимо владу РФ думати про те, що вона говорить, - Міноборони США жорстко відреагувало на заяву Путіна щодо купірування загроз від ПРО

Волання до проблеску розуму скреп - марна трата часу. Цей факт важко прийняти, не порушивши закони дипломатії. Але, з іншого боку, якщо собака вже скажена, лікувати її марно.

Заступник міністра оборонного відомства США Роберт Уорк. Фото: pravda.com.uaУ міністерстві оборони США обурені заявою президента РФ Володимира Путіна про купірування загрози з боку системи протиракетної оборони (ПРО) США в Європі. Про це заявив заступник міністра американського оборонного відомства Роберт Уорк (Robert Work), інформують Патріоти України про повідомленні сайту Нескучные новости.

"Ці слова є загрозою, і ми б хотіли попросити російську владу думати про те, що вони говорять, тому що ми маємо намір працювати з ними, якщо буде можливість", - зазначив він.

Заступник американського міністра оборони Роберт Уорк зазначив, що Сполучені Штати сподіваються на відновлення партнерських відносин між США І РФ, якщо російський президент Володимир Путін перегляне свою агресивну позицію і припинить вороже ставитися до своїх сусідів, Заходу і Сполученим штатам.

13 травня поточного року президент РФ Володимир Путін на нараді з представниками міністерства оборони країни і оборонно-промислового комплексу заявив, що Росія "змушена думати" про те, як припинити загрозу для національної безпеки країни від розгортання в Європі системи протиракетної оборони НАТО: "Тепер, після розміщення елементів пРО, ми змушені будемо подумати про те, щоб купірувати загрози, що виникають щодо безпеки РФ ", - сказав він.

12 травня на військовій базі Девеселу в Румунії відкрилася база протиракетної оборони Aegi. Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що після розміщення бази ПРО в Румунії значно збільшується оборонне покриття території Альянсу проти ракет середньої і малої дальності, і підкреслив, що європейська система ПРО не спрямована проти Росії.

Хочуть влаштувати "торг": Лавров висунув умову для мирних переговорів з Україною

понеділок, 6 травень 2024, 12:56

Формула миру, яку запропонував президент України Володимир Зеленський, є "русофобською та ілюзорною". Про це заявив очільник МЗС Росії Сергій Лавров журналісту боснійсько-сербського телеканалу "АТВ", передають Патріоти України. . Лавров стверджує, що М...

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...