Протест у Єревані: Тисячі вірмен палили прапори РФ і вимагали росіян забратися з Нагірного Карабаху (відео)

Протестувальники впевнені, що головний російський дипломат привіз в Єреван план по врегулюванню військового конфлікту в Нагірному Карабаху, який суперечить національним інтересам Вірменії.

Протести в Єревані проти приїзду Лаврова. Фото:http://www.svoboda.org/

Приїзд міністра закордонних справ РФ до Вірменії 21 квітня спровокував масову акцію протесту в Єревані, в якій взяли участь тисячі місцевих жителів. Активісти пройшли від площі Свободи до стін російського посольства, де відбулися сутички з поліцією. Про це пише Радио Свобода, інформують Патріоти України.

Мітингувальники протягом кількох годин тримали в руках плакати з написами: “Если друг оказался вдруг и не друг, и не враг, а так”, “Односторонние уступки?”, “Опомнитесь и определитесь, кто есть кто”, “Лавров, не будь Леграном”.

Маніфестанти вигукували свої вимоги, серед яких були заклики до Москви вийти з конфлікту і припинити продаж зброї Азербайджану. Мирні люди несли портрети чоловіків, ймовірно, постраждалих в конфлікті в Нагірному Карабасі.

Протестувальники впевнені, що головний російський дипломат привіз в Єреван план по врегулюванню військового конфлікту, який суперечить національним інтересам Вірменії.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...