Протести в Москві: Серед затриманих юнаків - син відомого російського політика

Під час антикорупційного мітингу в Москві 26 березня двоє хлопців залізли на ліхтарний стовп. Один з них - Роман Шінгаркін.

Максим Шінгаркін і його син Роман. Фото: Твіттер.

У Москві поліція затримала сина екс-депутата Держдуми РФ від Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Максима Шінгаркіна 17-річного Романа. Про це повідомляє "Дождь", посилаючись на екс-депутата, пишуть Патріоти України.

Максим Шінгаркін розповів, що сам на мітингу не був, але момент затримання його сина потрапив на відео. Повідомляється, що хлопця відвезли у відділок внутрішніх справ "Лужники".

За словами очевидців, син екс-депутата під час антикорупційного протесту в Москві 26 березня заліз на стовп. Тоді поліцейські не змогли змусити Шінгаркіна і ще двох юнаків злізти з ліхтарного стовпа, і затримали їх після того, як вони спустилися звідти самі.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...