Придворний блазень задоволений: Путін нагородив Жириновського орденом

Президент РФ Володимир Путін нагородив "за великий внесок у розвиток російського парламентаризму" російського політика Володимира Жириновського.

Путін нагородив Жириновського орденом. Фото: ghh auto.ru.

Президент Росії Володимир Путін нагородив орденом "За заслуги перед вітчизною" ІІ ступеня голову партії ЛДПР і відповідної фракції Держдуми Володимира Жириновського. Указ про це опубліковано в понеділок на порталі правової інформації, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з текстом документа, Жириновський нагороджений "за великий внесок у розвиток російського парламентаризму і за активну законотворчу діяльність".

Жириновський відомий своїми емоційними і агресивними заявами. 16 вересня 2015 року, виступаючи в парламенті, він зірвався і образив депутата Держдуми від "Єдиної Росії" фігуристку Ірина Родніна. У червні Жириновський в ефірі телеканалу "Росія 1" заявив, що "ДНР" та "ЛНР" створили американці, щоб викачувати гроші з Росії.

Після недавніх терактів в Брюсселі він сказав: "Теракти зараз йдуть в Європі, і будуть йти по всій. І нам це вигідно. Нехай вони здихають і гинуть". Також він підтримує діяльність донбаських бойовиків в Україні та подарував їм позашляховик "Тигр".

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...