Пригрозили: Туреччина вживатиме відповідних заходів, якщо Росія не змінить свою поведінку

Неадекватні кроки Москви щодо запровадження санкцій турецький президент дипломатично назвав "непропорційною поведінкою".

Реджеп Тайіп Ердоган. Фото:mignews.com

Туреччина прийме відповідні заходи проти Росії, якщо вона не змінить свою лінію щодо введення санкцій у відповідь на збитий бомбардувальник Су-24. Про це заявив турецький президент Реджеп Тайіп Ердоган, назвавши реакцію Росії непропорційною, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Ми не вели себе емоційно і не будемо цього робити. У нас немає бажання загострювати цю напруженість. Ми будемо діяти дипломатичним методом.

Якщо Росія продовжить так само себе поводити, ми почнемо у відповідь приймати свої заходи. Ми з жалем спостерігаємо за непропорційною реакцією Росії", - сказав Ердоган.

Як повідомлялося раніше, Ердоган спростував заяви про причетність до нафтового бізнесу «Ісламської держави», які прозвучали від представників Міноборони Росії. При цьому він знову повторив свою обіцянку піти у відставку, якщо інформація підтвердиться.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...