Приїхав на виступ до кума: Медведчук "засвітився" у Сочі, де пореготав разом з Пєсковим (фото)

Кум Путіна разом з прес-секретарем російського президента сиділи у першому ряду на засіданні міжнародного дискусійного клубу "Валдай".

Медведчук сидів поряд з Пєсковим. Фото:http://www.pravda.com.ua/

Один з українських учасників гуманітарної підгрупи на переговорах в Мінську Віктор Медведчук в четвер перебував на засіданні міжнародного дискусійного клубу "Валдай" в Сочі, де слухав виступ президента РФ Володимира Путіна в першому ряду. Про це пише Українська правда, передають Патріоти України.

Медведчук сидів в першому ряду поруч з прес-секретарем Путіна Дмитром Пєсковим. Виступ Путіна був присвячений критиці "західних партнерів" - США і НАТО. Також він категорично спростував звинувачення в спробах Росії вплинути на вибори американського президента.

"Невже хтось серйозно думає, що Росія може якось вплинути на вибір американського народу? Америка що, це якась бананова країна чи що? Америка - це велика держава ! Якщо я не правий, поправте мене будь ласка", - зухвало сказав Путін, викликавши сміх у Медведчука і Пєскова.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...