Прикордонники показали відео допиту затриманих у Луганській області російських військових

Один з них був командиром відділення у званні молодшого сержанта, другий - розвідником-навідником у званні сержанта.


У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано допит двох російських військових, затриманих на пункті пропуску "Мілове" Луганської області, українськими прикордонниками. Відповідний відеозапис оприлюднила Держприкордонслужба України на своєму YouTube.

Варто зазначити, що військові РФ стверджують, що вони потрапили на територію України випадково, потім їх затримали. Крім того, один з військових, відповідаючи на питання, чи проходив він службу у Луганській чи Донецькій областях, відповів "Ні". Повідомляється, що один з них був командиром відділення у званні молодшого сержанта, другий - розвідником-навідником у званні сержанта.

26 листопада прикордонники Луганського загону в районі пункту пропуску "Мілове" затримали за незаконний перетин державного кордону двох громадян Росії, одягнених у військову форму з розпізнавальними знаками внутрішніх військ РФ.

Незабаром у РФ підтвердили їхнє затримання і зазначили, що військовослужбовці опинилися по той бік кордону "ненавмисно, без злого умислу і без зброї, навіть не знаючи, що опинилися за кордоном, просто вийшовши з вагону". Потім стало відомо, що військовослужбовців внутрішніх військ МВС РФ передали російським прикордонникам.

На концерті Кобзона аншлаг, у ворога масова утилізація бронетехніки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 30 квітня

вівторок, 30 квітень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 30.04.24 орієнтовно склали:

Свій план: Кім Чен Ин розраховує відновити економіку КНДР завдяки зв’язкам з Росією, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 7:44

Президент Північної Кореї Кім Чен Ин намагається посилити зв’язки з Росією для відновлення економіки КНДР. Відносини російського диктатора Володимира Путіна та Кім чен Ина значно зміцнилися після початку повномасштабного вторгнення Росії до України. П...