"Пустяк по сути": Коболєв назначив зарплату голові "Укргазвидобування" у розмірі... 1 млн грн на місяць

Аргументом для підняття власної зарплати топ-менеджмент компанії назвав "реформи в Україні" і "статті в Forbes".

Топ-менеджмент "Укргазвидобування" попросив у Коболєва "космічну" зарплату. Ілюстрація:depcontrol.org

Керівництво найбільшого в Україні добувача природного газу ПАТ "Укргазвидобування" наприкінці 2015 року звернулося з листом до голови НАК "Нафтогаз-України" Андрія Коболєва з проханням підвищити зарплати топ-менеджменту. Про це на своїй сторінці на Facebook написав блогер Денис П'ятигорець, інформують Патріоти України.

"Ось всі зараз кричать, що мовляв реформ в країні не видно і вони не працюють. І всі помиляються. Реформи працюють! Причому всі! Не вірите? Ну так я доведу.

От уявіть, сидять у своєму кабінеті керівники державної компанії "Укргазвидобування" і думають: "Дивно так виходить - у нас в країні реформи йдуть повним ходом, бюджет не встигає доходи рахувати, а ми тут сидимо на злиденній зарплаті в 100 тис.

А давайте попросимо у глави НАК "Нафтогазу" Коболєва дозволу підняти собі зарплату. Небагато. Нехай замголови "Украгазвидобування" отримує 398 тис. грн на місяць, а голова - 1 млн грн на місяць. Дрібниця по суті". І прикол в тому, що вони саме так і написали в листі Коболєву", - повідомив П'ятигорець.

Він зазначає, що аргументом для підняття собі зарплати вони називають "реформи в Україні" і "статті в Forbes". "І Коболєв ... щоб ви думали? Правильно, дозволяє підняти трудягам зарплату", - повідомив блогер.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...