Пустіть Самойлову на Євробачення: Як в Росії намагалися дати хабар Україні

Мережа ресторанів "Бургер Кінг" готова перерахувати в бюджет України 1 млрд рублів, якщо СБУ зніме заборону на в'їзд російської конкурсантки до України.

Юлія Самойлова. Фото: соцмережі.

Російське представництво мережі ресторанів швидкого харчування "Бургер Кінг" пропонує Україні 1 млрд. рублів, якщо влада тимчасово скасує заборону СБУ і дозволить учасниці від РФ Юлії Самойлової виступити на "Євробаченні-2017" в Києві. Відповідну інформацію, а також звернення представників "Бургер Кінг" до президента України Петру Порошенко публікує портал Sostav.ru, передають Патріоти України.

Як наголошується в документі, якщо українська влада погодиться тимчасово зняти заборону з Юлії Самойлової, мережа ресторанів перерахує в бюджет держави до 1 млрд. рублів.

"Шановний Петре Олексійовичу! Просимо Вас дозволити в'їзд Юлії Самойловій для участі в пісенному конкурсі "Євробачення". Як компенсацію готові перерахувати 1 млрд. руб. у бюджет України", - коротко повідомляється в зверненні.

У мережі цю новину сприйняли неоднозначно. Багато інтернет-користувачів обурені подібним випадом мережі ресторанів.

"Вони давно перейшли за межу і дружно біжать до цілковитого триндецю. Не вірю, що це не фейк", - написали в одному з коментарів.

Зокрема хвилю негативу викликав той нюанс, що ідея вищезгаданого проекту може бути реалізована в межах благодійної програми "Бургер Кінга" з фондом "Лінія Життя".

"Зовсім хворі? Пенсіонерам гроші роздайте", - стали обурюватися в обговореннях.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...